Articles

Ryan, Ryan. El saben aquell?

De tu a tu

Hola, Ryanair. Escolta, una excel·lent idea la teva, graciosa com n’hi ha poques. Ara estrenes la línia de Granada a Girona, i regales bitllets entre els andalusins de pro, sempre que es presentin a la rifa amb un cartell que inclogui algun acudit sobre catalans. Quina simpatia rumbera, caram. I avises que els granadins ja es poden calçar, perquè aviat faràs la convocatòria inversa.

Gracietes sobre el sud des de Catalunya. Bé, mentre la cosa no degeneri en motí, i les multituds no passin de la riota a la plantofada... (però això és inconcebible amb tu, oi?, que tens el rigor organitzatiu com a norma). Per cert, dolça companyia, com ho tenim allò de les subvencions de Girona? Res, bonica, ho dic de bon rotllo, a títol informatiu, només per saber si el panxó de riure l’estem pagant els cornuts.

I una altra cosa, abusant de la teva paciència. Què et semblaria estendre la teva idea xiripitiflàutica a totes les destinacions d’aquesta flota teva de baix humor? Podríem començar, per dir un nom a l’atzar, aviam, el primer que em surt, guaita, Dublín. I mira, ja tinc un acudit. ¿El saps aquell d’un irlandès borratxo que promet un avió per volar fins al sol? I els amics que li diuen que no hi toca, que allò és impossible, que es rostirà com un pollastre... I l’irlandès que respon que no, que cap perill perquè pensa volar-hi de nit. Ryan, Ryan. Bé, ara anem per feina: on dius que haig de recollir el meu bitllet cap a Dublín?


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.