Articles

De l'India ens arriben els vols

D'AVUI.cat

El multimilionari indi Vijay Mallya, propietari de l’aerolínia Kingfisher, estudia connectar amb vol directe Barcelona amb alguna ciutat índia, molt probablement Bombai o Nova Delhi. En la seva ambició sembla que no hi ha tant la idea de convertir el Prat en un aeroport intercontinental sinó més aviat la d’agilitzar tant com pugui els seus viatges a la capital catalana, ja que al Port Vell hi té amarrat un iot i de tant en tant deu voler fer un tomb pel Mediterrani.

Allà on no se’n surten les classes política i empresarial catalana
sembla que se’n sortirà aquest senyor i el seu talonari. De moment ja ha fet saber a Teresa Fernández de la Vega el seu interès per crear la connexió, tot especificant que la ruta ha de tenir com a destinació l’aeroport de Barcelona, no sigui cosa que algú entengui el que no és.

Mentre a Catalunya se les empesquen com poden per comprar Spanair i convertir el Prat en un minihub, aquest bon senyor decideix pagar-se de la seva butxaca una ruta intercontinental. Aquí ni amb calers ni sense som capaços de fer coses així. I a sobre toca la loteria per deixar-nos en evidència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.