Articles

A la tres

La vaga serà un èxit

“Si amb 2.863.000 funcionaris els sindicats no poden aturar Espanya, s'ho haurien de fer mirar i dimitir dimecres mateix”

La vaga de dimecres, no en tinguin cap dubte, serà un èxit. Un èxit perquè el país –el nostre i el del costat– s'aturarà. No deixa de ser curiós: els sindicats, els mateixos que es van passar mesos i mesos xiulant i mirant enlaire mentre centenars d'empreses tancaven i milers de treballadors se n'anaven al carrer, es van posar les piles just l'endemà que les mesures de contenció afectessin els funcionaris amb una retallada del cinc per cent del sou. No en tinguin cap dubte, la vaga serà un èxit. A l'Estat espanyol hi ha 526.000 funcionaris que depenen directament de l'estat, un total d'1.674.000 que depenen de les diferents autonomies (inclosa l'“autonomia” catalana) i uns 663.000 funcionaris que depenen de l'administració local. Sumin: 2.863.000. Si això no pot aturar Espanya, els sindicats s'ho haurien de fer mirar i dimitir dimecres mateix. No hi haurà trens, ni avions i perilla fins i tot la retransmissió d'en Puyal del Rubin Kazan - Barça després, pobret, del repte d'haver-hi d'arribar en tren. Vaja, serà un èxit. Una mobilització social va treure el PP del govern per col·locar-hi ZP i ara els sindicats en promouen una altra per treure'l. Ja és ben trist, que CCOO i UGT treballin, ni que sigui de retruc, per l'arribada de Rajoy a la Moncloa. Si no feia falta, home, que ja se n'anava tot solet. En definitiva, que a hores d'ara ja sabem que la vaga de dimecres serà un èxit (que per això es van inventar els piquets informatius), però la gran pregunta continua essent què passarà dijous, sabent que el marge de maniobra de ZP en matèria econòmica és el que és. La vaga serà un èxit. Probablement, un èxit inútil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.