Articles

dos negroni

No em truquis al mòbil que estic conduint

Porto un senyor que surt
per la tele i encara ho explicaria

Digues! Què vols? No em truquis ara que estic conduint, si no és important truca'm després. Deixo passatge en deu minuts, truca'm d'aquí deu minuts. Sí. Vaig a la TV3 i després ja aniré a esmorzar amb el Moya. No, no, no. És que ara no puc parlar perquè em multaran, que això és ple de mossos, l'altre dia ja em van fotre tres punts pel cinturó, no vull que me'n fotin tres més per culpa de parlar pel mòbil. Sííííí.... Ja t'ho explicaré, però porto un home del temps (sí, sí, ja t'ho explicaré, ara no puc que estic conduint) i no vull que em critiqui després. He, he, ja l'hi he preguntat: mal temps i pocs bolets. Truca'm d'aquí deu minuts, eh? Quinze. Quinze, quinze. Millor quinze minuts i així segur que em trobes esmorzant. Si no hi ha cobertura et trucaré jo després perquè anirem a La Gruta, allà no hi ha cobertura potser. Em truques o et truco.

Cari t'estic dient que no puc parlar, és que quants accidents s'han tingut perquè el taxista parlava pel mòbil i per dir una tonteria. Si és important et contesto, si és dels nens o de la feina et contesto, però parlar per parlar no, perquè em puc distreure i em poden multar. Les dues coses. Fem això, em truques d'aquí quinze minuts, si et surto apagat o fora de cobertura vol dir que sóc a La Gruta i que no tinc cobertura, no és que estigui apagat, és que no hi ha cobertura. Em sembla, eh? Em sembla, perquè ara no m'ho facis jurar perquè no me'n recordo. Jo diria que m'has trucat alguna vegada i t'ha saltat el contestador quan esmorzava a La Gruta. Et deixo, cari, que vaig per l'autopista i és plena de mossos. Millor, millor. Si no era per res no parlem. Et deixo, penjo que em multaran. Si és que t'ho he dit moltes vegades, no em truquis quan condueixo, està prohibit i puc tenir un accident i estaríem lamentant-ho tota la vida. Un segon de distracció t'arruïna la vida. A més a més, he, he, porto un senyor que surt per la tele i encara ho explicaria. Truca'm després i si et salta el contestador et truco jo. No sé com t'haig de dir que no puc parlar pel mòbil mentre condueixo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.