Articles

dos negroni

Adéu, Bibiana, adéu...

Rodríguez Zapatero no deu pas voler que el nou govern tingui un fort contingut musical...

He llegit amb gran atenció la notícia que publicava ahir la versió electrònica d'aquest diari sobre la compareixença del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez, per explicar les últimes novetats de la seva vida laboral. Com saben, entre les mesures que ha pres l'inestimable cap de l'executiu hi ha la de suprimir el Ministeri d'Igualtat i el de l'Habitatge, cosa que, sincerament, no pot fer-me més feliç. Si hi ha una persona al món que jo desitjo que estigui a l'atur és Bibiana Aído. Em fa molta il·lusió que se'n vagi a l'atur la senyora aquesta que troba que hem de dir “membres i membresses” (i que potser també trobaria correcte dir “girafes i girafos” i “pilots d'avió” i “pilotes d'avió”). Però, avinagrada de mena com sóc, em pregunto quins són els arguments del president per suprimir els dos ministeris que tan imprescindibles eren fa un temps. Ara ha vist que no són necessaris? O sí que són necessaris però no hi ha diners per pagar-los? Si la resposta és que no són necessaris, ens ha estafat durant tot aquest temps dels brots verds. Si la resposta és que sí que són necessaris, però que no hi ha diners per pagar-los, ens estafa. Per què no redueix el pressupost de tots els ministeris sense suprimir-ne cap? És com quan et diuen que per superar la crisi volen acomiadar funcionaris de les administracions. Vejam: fan falta o no fan falta? Si no fan falta, per què els contractaven quan tenien diners? Si fan falta, per què els envien a l'atur? 

Ara, d'entre les frases glorioses que el president va deixar anar per explicar tot això, destaquem-ne una: “El nou govern té un fort contingut polític i està preparat per encarar la tercera part de la legislatura”. Manel, baixa.

Què vol dir que té un fort “contingut polític”? I com no ha de tenir un fort contingut polític si es tracta d'un govern? Vol dir que l'antic govern no tenia un fort contingut polític? No deu voler pas que tingui un fort contingut musical. O un fort contingut artístic. O un fort contingut sensual. O un fort contingut pornogràfic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.