Opinió

DE SET EN SET

El Gran Salt

El Club Súper 3 crida a saltar contra la urbanització marina, i aconsegueix més de dos milions de bots!!!

No sé si, com diuen les últimes enquestes, si es fessin ara les eleccions catalanes CiU passaria de 48 a 66 diputats; el PSC, de 37 a 28, i ERC, de 21 a 12. En canvi, atorgo molta fiabilitat a la projecció que IC-V pot arribar a treure 11 diputats, perdent-ne només un en relació amb les eleccions de fa quatre anys. Aquesta convicció no ve pas perquè cregui que els enquestats ecociclistes siguin més sincers que els altres davant els enquestadors, sinó per l'èxit de l'última gran kumbaiada nacional, que ha marcat la festa dels súpers de TV3 d'aquest cap de setmana. Aquest any, el Club Super3 ha cridat els socis a saltar a favor del medi ambient i així frenar l'amenaça del senyor Pla, que pretén convertir els mars del planeta en terreny edificable, i fills i pares s'ho han pres tan seriosament que s'han superat els dos milions de salts. Dedueixo que els pares que han instigat els seus fills a botar en una multitudinària dansa massai són votants d'IC-V, perquè no els suposo tan hipòcrites per manifestar-se contra la urbanització il·limitada i ser votants del PSC i de CiU, que l'han practicat sistemàticament des de l'any 1979 en els municipis que governen.

I què dir dels organitzadors? Hi deu haver algun exmaoista que ha tingut un atac de nostàlgia. Això del Gran Salt Amunt recorda el Gran Salt Endavant que Mao va decretar a finals dels anys cinquanta, quan tots els xinesos es van haver de posar com bojos a fabricar acer. En favor del súpers s'ha de reconèixer que la seva iniciativa no servirà de res però almenys tampoc perjudicarà ningú, a diferència del seu referent comunista, que va acabar amb més de 10 milions de persones mortes de fam perquè amb tant forn comunal ningú es dedicava a proveir de menjar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.