Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

Animals ferits

1.

TENIU
clar que el «que se besen, que se besen» del derbi d'avui s'acabarà un cop comenci el partit? Ningú no ha vist que ha estat la prèvia d'un Espanyol-Barça més avorrida, aigualida i postissa dels últims anys?

2.

PER QUÈ
l'únic soroll fort de la prèvia del derbi, que és el vídeo de La Curva Jove de l'Espanyol (per cert, molt ben muntat), el que diu «no sois el rival, sois el enemigo», va ser desactivat quan va aparèixer Pep Guardiola a la sala de premsa i va dir: «Ells no són un enemic, són un gran rival», en el que és una resposta meravellosa?

3.

COM
és que Undiano Mallenco, un dels millors àrbitres d'Espanya i encarregat del derbi d'avui, ha canviat tant la percepció de molts seguidors els últims mesos? Què ha passat perquè ara se'l miri amb recel quan ningú no discutia fa dues temporades que era el número u d'Espanya?

4.

PER QUÈ
, amb l'Arsenal com a rival, el Barça en la Champions es garanteix una molt bona eliminatòria futbolística però també un partit de tornada amb el Camp Nou ple com un ou?

5.

ÉS
un problema ser un romàntic i dir que preferiria no portar publicitat a la samarreta abans que l'Unicef quedi exiliada a l'esquena de la samarreta en el campionat de la lliga i, molt probablement, apartada definitivament a Europa?

6.

ÉS
normal que un exfutbolista del Barça com ara el gran Migueli, que cobra del club, escrigui en un article a través de les pàgines de Mundo Deportivo que, textualment, «Cruyff repapieja»? No el podia criticar amb altres paraules, que fossin menys barroeres? Tot i així, què li ha passat aquesta setmana a Johan Cruyff?

7.

SABÍEU
que la mare de Gerard Piqué, la doctora Montserrat Bernabeu, participarà demà en l'edició d'enguany de La marató de TV3, dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, com a cap de la unitat de danys cerebrals de l'Institut Guttmann de Barcelona?

8.

ESTEU
seguint pel Twitter el serial de Gerard Piqué i Carles Puyol sobre com fan els arbres de Nadal amb Cesc Fàbregas de col·laborador especial? No veieu que tot és un muntatge entre tots dos que té com a divertida missió fotre's de tot i de tothom? Sabíeu que Piqué va ser dijous a la nit al Teatre Poliorama de Barcelona veient El mètode Grönholm?

9.

HEU
vist ja el vídeo de la campanya de Nadal de Gol T amb un ós de 220 quilos, perfectament ensinistrat, que protagonitza al costat d'Andrés Iniesta un espot divertit i magnífic que ahir al matí era el setè més vist de tot el món en el Youtube? Sabíeu que a Iniesta, que va haver de rodar tota l'estona al costat de l'animal, el van espantar molt quan li van dir que l'ós no li faria res però que no se'n refiés gaire?

10.

NO
us fa la sensació que hem arribat al final de Dani Alves amb la samarreta del Barça i que, econòmicament, és un moment magnífic per al traspàs, ja que és probable que ja haguem vist el millor (que ha estat molt) del lateral brasiler?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.