Opinió

Girona 2025

Són d'una frivolitat colossal i d'una falsedat evident algunes afirmacions que he llegit darrerament de l'estil “els ciutadans de Girona reclamen un canvi”, “Girona demana la fi del nadalisme” i bestieses per l'estil. Són falses, entre altres raons, per l'evidència que ningú pot parlar en nom de la col·lectivitat gironina, que en tot cas ja hi dirà la seva el dia 22 de maig. Les urnes parlaran i el resultat ens dirà què volen i reclamen els ciutadans i no els savis de torn que es deleixen per interpretar els sentiments dels seus conciutadans. El fet és que ara com ara ningú amb quatre dits de front pot negar que els anys de govern del PSC a Girona han aconseguit transformar la ciutat i donar-li un impuls espectacular, i si darrerament aquesta empenta ha minvat una mica ha estat perquè els socis d'ERC i els verds tenyits d'IC han fet més nosa que servei.

Vaig pensar justament fa uns dies en la conveniència que Girona pugui tenir un govern municipal fort escoltant la candidata socialista Pia Bosch al Col·legi d'Arquitectes Tècnics, on va parlar de futur, d'un pacte metropolità i de començar a pensar amb força i il·lusió la Girona del 2025. I ho va fer sense criticar cap adversari, sense demagògies ni falses promeses, tan sols amb propostes de voluntats compartides per dibuixar aquesta nova ciutat del futur i començar-hi a treballar ja des d'ara.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.