Opinió

Diferents

Després de molts estira i arronsa, finalment el govern de la Generalitat ha decidit contribuir també a les iniciatives d'estalvi energètic aplicant un 5% de descompte al preu dels bitllets del transport públic durant un període de tres mesos, tot i que la rebaixa sortirà dels pressupostos de l'Estat, és a dir, que finalment acabarem pagant-ho com sempre els contribuents. I sort encara que s'ha arribat a aquesta solució de compromís, perquè amb l'actitud negativa inicial del govern dels millors, resultava que tant reclamar el traspàs dels trens i quan ja en teníem la gestió els ciutadans hi sortíem perdent en relació als usuaris de la resta d'Espanya.

Francament, no crec que amb aquesta rebaixa s'aconsegueixi incrementar el nombre d'usuaris del ferrocarril, almenys els de mitjana distància que són els que conec, però tampoc hi havia dret a mantenir la posició inicial de pagar més que els altres per un servei que cada vegada està pitjor. I si volen compensar la reducció d'ingressos, els suggereixo que facin ús del traspàs en la gestió i evitin el frau diari dels que pugen sense bitllet amb total impunitat. Ah! I si de passada poden aconseguir que es compleixin els horaris, segurament els soferts usuaris fins i tot acceptaríem de bon grat pagar més que els nostres col·legues estatals i beneiríem aquesta diferència tan nostrada i patriòtica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.