Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

Sense raó, sense futbol

1.

ÉS
normal que la possible vaga del futbol espanyol del cap de setmana vinent intenti començar a resoldre's a un estudi de ràdio? No us sentiu com a El dia de la marmota recordant, ara a la SER, quan José María García intentava resoldre els eterns conflictes federatius convocant les parts al seu estudi de ràdio? Trenta anys després encara s'ha de fer d'aquesta manera ridícula?

2.

ÉS
motiu de querella per part dels clubs europeus les aturades de les competicions estatals en els moments més decisius de la temporada per fer que els futbolistes facin la volta al món per jugar costellades? És racional que el número 1, Leo Messi, hagi de jugar amistosos, per exemple, als Estats Units quan no es pot entrenar amb qui el paga, que és qui s'està jugant la lliga, la Champions i la copa?

3.

NO
s'ha passat també de frenada l'exentrenador de Portugal i del Real Madrid Carlos Queiroz després de respondre les irresponsables declaracions del central blanc Pepe quan va dir que l'exseleccionador creava mal ambient al vestidor? Són normals les paraules sagnants de Queiroz que ha respost: «Jo no em fico amb ell quan dóna puntades de peu salvatgement al cap a d'altres jugadors»?

4.

ALGÚ
li podria dir al futbolista català Joan Capdevila que les seves piulades al Twitter són horribles, ja que n'ha fet, de moment catorze, i son els catorze acudits espantosos? Exemple d'ahir mateix: «Dos borrachos q van x la calle y le dice uno al otro con una papa tremenda:oye tu eres d ‘vomitar'?q vaaa soy de vodafone!! jaja» [sic]. Déu meu.

5.

QUANTES
fotos hauran tirat els creatius de publicitat del Danacol a Miguel Indurain perquè la millor que els hi ha sortit és la que inunden les pàgines dels diaris espanyols on continua sense riure tot i que ho intenta? Realment és una campanya positiva per la marca treure Indurain amb aquesta fotografia?

6.

POT
ser que hagin tornat els seguidors més radicals dels Boixos Nois a Can Barça, que l'altre dia omplien de crits insensats la graderia del Camp Nou i del Miniestadi cap a jugadors de l'equip rival, segons alguns socis que ja comencen a queixar-se de determinades actituds?

7.

CAL
que els horaris sembla que siguin, ara també els del bàsquet, en sessió golfa? Com pot ser que un partit europeu d'aquest esport comenci a un quart de deu de la nit per acabar dues hores llargues més tard, com va passar al Barça-Panathinaikòs d'abans d'ahir al Palau Blaugrana?

8.

COM
es pot arreglar el problema de molts ciutadans de Catalunya que no entenen que el canal d'esports de la Corporació Catalana de Mitjans audiovisuals, Esports 3, no el puguin veure i això faci que, per exemple, els partits de bàsquet no els puguin seguir perquè no els fan a cap altre canal?

9.

APLAUDIM
el jugador Iker Romero per ser un dels primers esportistes de la història que tot i anunciar el seu adéu del seu club, i en aquest cas el Barça d'handbol, no va plorar?

10.

SABEU
que els quatre músics dels Manel, culers fins al moll de l'os, estan neguitejats perquè tots els grans partits que queden d'aquí fins a final de temporada tenen un concert programat? Des del dia de la final de la Champions, el Madrid-Barça de la lliga i el de les possibles semifinals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.