Opinió

DE SET EN SET

Vinculacions

Mas hauria de suprimir el consell assessor per a la sostenibilitat i el progrés del sistema sanitari.

Com que, malgrat que l'organització convocant es deia Barcelona Decideix, la consulta enquesta sobre la independència de Catalunya de diumenge no decidia res, Artur Mas i altres militants del partit que governa el país van votar a favor de la secessió. Demà, en canvi, no toca, i els mateixos convergents independentistes no votaran a favor de la proposició de declaració d'independència que es debatrà al Parlament, i no ho entenc, perquè si del que es tracta és de quedar bé sense fer emprenyar massa els espanyols, en cas que el resultat fos positiu seria tan poc vinculant com l'altre, perquè ni Laporta pensa que dimecres es començaria a negociar els termes de la separació. L'única explicació és que el Mas ciutadà vota sí i el Mas polític vota abstenció perquè no vol anar a remolc de Solidaritat sinó que l'agenda parlamentària la marqui CiU, i en aquesta agenda la independència no hi és ni se l'espera.

Van a la seva, i per això ignoren Miquel Vilardell, president del Col·legi de Metges de Barcelona, que demana a Mas que aturi la retallada del 10% del pressupost del Departament de Salut i que es facin nous plantejaments per prendre mesures d'estalvi que puguin ser aplicables sense afectar la qualitat del servei amb la tisorada de 1.000 milions d'euros. Mas té tot el dret de passar de qui vulgui, però per coherència en el pròxim consell executiu hauria de posar a votació la supressió del consell assessor per a la sostenibilitat i el progrés del sistema sanitari, que presideix Vilardell i va ser creat per mantenir la propaganda que el seu govern és el dels millors, encara que estiguin a fora i amb una opinió tan poc vinculant que a partir d'ara ja se la poden estalviar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.