Articles

A la tres

El pla Tremosa

“L'eurodiputat Tremosa proposa que ens plantem i deixem de pagar els impostos a Madrid”

La situació d'ofec financer i polític, és a dir, ofec nacional, que pateix el nostre país fa que moltes mesures que fa pocs anys podrien haver semblat poc raonables, forassenyades o esquitxades fora del test de grups marginals, en aquests moments encaixin perfectament en els marges de la normalitat, de la possibilitat i de l'estratègia més moderada. És per això que no ens ha d'estranyar que l'eurodiputat Ramon Tremosa, d'una formació tan seriosa, centrada i poc avesada a les aventures com és CiU, proposi que els catalans deixem de pagar els impostos a l'Estat i els dipositem a l'Agència Tributària Catalana en senyal de protesta massiva per la manera com Madrid ens roba, perquè Madrid ens roba, es podria definir amb més paraules però no pas més exactament. Tornem al senyor eurodiputat: “Si tu tens 50.000 persones fent cua a l'Agència Tributària Catalana, què faran a Madrid? Enviar la Guàrdia Civil? Empresonar-los tots?” Unes declaracions valentes i sense complexos que fa pensar que això del sobiranisme de CiU va de debò.

Ara bé, si ens hi hem de posar, no ens hi posem pas per tan poc. Per exemple: si en unes consultes sense valor hem engrescat nou-cents mil catalans, imaginem que la Generalitat n'organitza unes de veritat, encara que no en tingui la competència com no la té per recaptar els impostos de Madrid. Imaginem que això mobilitza tres o quatre milions de catalans, alguns pel sí, altres pel no. Si tens quatre milions de catalans fent cua a les urnes, què faran a Madrid? Enviar la Guàrdia Civil? Empresonar-los tots? Tant per tant, sabates grosses, senyor Tremosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.