Articles

UT/UDA

Delort

Has quedat ben descansat parlant dels teus anteriors caps polítics a la conselleria d'Interior, deixant ben clar que els darrers quatre anys han estat un malson per a la policia que tu dirigies. La idea, si em permets dir el que llegeixo entre línies, és que Saura i Boada van explotar la seguretat del país per fer la propaganda ideològica que els interessava. I ens ofereixes la cirereta en forma de titular; “Els càrrecs d'ICV van voler presentar els Mossos com una caverna de torturadors”.


Els afectats s'han donat per al·ludits i han protestat que, si tan incòmode t'hi trobaves, podies haver marxat sense problemes. Jo estaria d'acord en la part del plegar, però no gaire en la part dels problemes. Si tu haguessis dimitit, la crisi hauria estat molt pitjor, el govern n'hauria sortit molt més tocat i la seguretat del país també. Precisament aquest retret, el de dir que te'n podies haver anat tranquil·lament, expressa de meravella el gran malentès dels anteriors responsables.


L'escàndol de les càmeres a les comissaries és, en contrast, un embolic menor. És pitjor pensar que el director de la seguretat ha d'anar i venir segons discrepàncies personals o de partit. Aquí sí que hi ha un error greu que tu, Joan Delort, no vas compartir mai. Tu sempre has vist l'uniforme com la marca del professional, del que hi és a les verdes i a les madures, de l'oficial que quan rep l'ordre de desenfundar no es posa a debatre els orígens de la democràcia atenenca. El pitjor és no saber distingir entre una campanya i una eina d'estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.