Articles

Apunts

Imparcial

Alguna bona gent del Partit Popular està alterada aquests dies perquè troben que la televisió pública espanyola és parcial. Sí, sembla que, segons la seva opinió, no els fa prou la gara-gara, mentre que en el PSOE ha dipositat totes les seves complaences.

Jo no acostumo a fer la migdiada davant dels informatius de la televisió pública espanyola, sinó que en prefereixo d'altres, però em fa l'efecte que als telenotícies se'ls pot acusar de moltes coses, menys de parcialitat. Què no es dedica a repetir tot el dia que Zapatero i Rubalcaba són els culpables de totes les desgràcies i que porten Espanya cap a la fractura i la guerra civil? Sí. Però, home (i dona), que el Partit Popular acusi la televisió pública de parcialitat... És que obliden que hi ha arxius? Ja no recorden com van recollir els informatius d'Aznar la vaga general i les manifestacions contra de la guerra?

Alguns mitjans s'han apuntat amb alegria al cor de desqualificacions contra la televisió pública espanyola. No creguin que ho fan en defensa del dret a la informació i bla, bla, bla... Alguns d'aquests mitjans, no tots, s'alineen amb el PP, sí; però, sobretot, tenen interessos en televisions que competeixen amb la pública.

El PP ha anat més enllà i ha dit que quan estigui al poder impulsarà la privatització de les televisions públiques. No és un missatge nou. Però hi ha televisions públiques amb una programació que no té res a envejar a la d'algunes privades, i ja m'entenen. I d'altres són un monument a la parcialitat. Així doncs, què vol fer exactament el PP amb les televisions? Si és que ho sap...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.