Articles

Preguntes

Reaparicions i desaparicions

1.

ÉS UNA
casualitat que Josep Lluís Núñez hagi estat a dos actes oficials del barcelonisme: va acceptar la invitació de la junta de Rosell de ser a la llotja de Wembley i a la posterior festa de celebració i va ser a la presentació del llibre autobiogràfic que ha escrit el Lobo Carrasco? És la demostració de la bona sintonia entre Rosell i Núñez?

2.

COM
s'ho fa Lluís Canut per ser sempre al costat de Núñez quan l'expresident plora, com ja va passar a TV3 poc abans de la final de l'any 1992 de Wembley en què el presentador l'entrevistava i ara, pocs dies després de la final de Wembley del 2011, en un acte que també presentava? Hi ha algú que pugui negar que la ficció supera la realitat i que Carlos Latre ja sobrepassa la figura de Josep Lluís Núñez en la imitació del Crackòvia? Confirmem que el Núñez del Latre humanitza el personatge com ja havia fet el Nuñito de l'Arús?

3.

ALGÚ
del Barça ha pensat que anomenar Fanàtics a la hipotètica grada jove que es construirà per l'any que ve és un nom nefast amb molt poca gràcia i que ja es pot vincular, per definició, amb un grup radical? Se'ns pot garantir que no serà un refugi d'aquells que Joan Laporta i la seva junta van liquidar ja fa alguns anys?

4.

SABÍEU
que a Madrid tothom sap que Alfredo Pérez Rubalcaba i Florentino Pérez són amics íntims, tant que molts coneguts del president del Real Madrid pronostiquen que serà el primer cop que no votarà el PP i, en canvi, sí que dipositarà el seu vot pel PSOE en les eleccions generals? Teniu clar que la pròxima legislatura a Espanya hi manarà un aficionat del Real Madrid, sigui qui sigui el partit vencedor?

5.

COM
pot ser que l'endemà d'operar-se Carles Puyol ja estava a les ordres del preparador físic Juanjo Brau i, fins i tot, ahir ja estava un altre cop a la ciutat esportiva entrenant-se, intentant posar-se bé per començar la temporada en plena forma?

6.

PER QUÈ
en el fitxatge de Cesc Fàbregas és clau un gest del jugador de l'Arsenal dient que vol marxar per facilitar la rebaixa del preu? Algú em sap dir on és el problema de cedir o traspassar Thiago si al darrere hi ha un jugador amb qui Guardiola també confia molt com és Sergi Roberto?

7.

PER QUÈ
s'acusa els jugadors del Barça per l'irracional retard de l'inici del concert de Shakira diumenge a l'Estadi Olímpic quan aquests ja eren a lloc a les deu de la nit? Sap la gent que el problema va ser en el sistema de gravació del concert, ja que s'està enregistrant un DVD sobre la gira mundial? Per cert, que entre els convidats hi havia Guardiola, Estiarte, Tito Vilanova, Puyol, Alves, Villa, Xavi, Busquets, Bojan, Pedro, Grimau, Navarro i els directius Jordi Moix, Carles Vilarrubí, entre d'altres; sabeu que David Villa va conèixer durant el concert la Bomba Navarro, que és un del esportistes a qui més admira?

8.

SABEU
que el trofeu Joan Gamper podria jugar-se amb molts futbolistes del filial perquè no hi ha dates possibles per al primer equip, ja que el Barça ha de jugar els dos partits de la supercopa d'Espanya, la supercopa d'Europa a Mònaco i la lliga comença abans per culpa que la temporada vinent la lliga s'ha de comprimir, ja que hi ha Eurocopa el 2012? Sabeu que no hi haurà un dimecres lliure en tota la temporada comptant lliga, copa, Champions i seleccions?

9.

TOT
i que molts dels que es queixen de la retallada de les seccions no professionals i, fins i tot, de l'eliminació de seccions com el beisbol no han assistit mai a cap partit, s'ha d'anar molt en compte amb el que es fa perquè el lema Més que un club també implica tenir seccions competitives? No es va dir, per exemple, que es volia potenciar el rugbi i ara han hagut de passar la tisorada? No hauria estat millor comunicar-ho als interessats abans que, com la majoria han denunciat, s'hagin assabentat pels mitjans de comunicació?

10.

COM
accepta la premsa de Madrid que José Mourinho faci una entrevista a un ràdio (bravo per la SER) i, en canvi, s'hagi negat sistemàticament els darrers mesos a fer una roda de premsa enviant el sotacarro del Karanka? Com és que les crítiques, de moment, a la desfeta impresentable del Madrid de bàsquet són tan suaus quan han fitxat una vintena de jugadors en dues temporades i acumulen una sequera de gairebé quatre? Sabeu que hi ha mitjans de Madrid que demanen la desaparició de la secció per potenciar (encara més) el futbol?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.