Articles

Taquigol

La trista celebració

Es queixa amargament el president Sandro Rosell que una part del barcelonisme no ha sabut celebrar els èxits esportius, i que ha caigut en pensament negatius. Com que la família barcelonista és molt disciplinada, potser el president hauria d'explicar concretament què vol dir celebrar un títol, la seva intensitat i la durada, per així anar tots a l'una sense fissures. Com que el president del Barça s'expressa algun cop amb aquelles mancances, que jo crec que són fetes a propòsit, amb la idea que allò expressat pugui entendre's de moltes maneres, la gent ha quedat una mica confosa després de les seves proclames davant els penyistes. Diu que està trist perquè l'entorn barcelonista no ha sabut gaudir de Wembley i de la gran tasca que s'ha fet. Qui és l'entorn? És entorn el soci que maleeix que el club li digui que l'abonament no s'apuja i que cau el partit de tornada de la supercopa d'Espanya contra el Real Madrid? A quin entorn es refereix el president del Barça quan es deu molestar perquè hi ha socis que se senten disgustats per la trinxada que vol fer el club en les seccions?

El president del Barça no s'hauria de molestar ni enutjar si un soci l'acaba titllant d'hipòcrita i de jugar amb la il·lusió de l'aficionat blaugrana, perquè pot entendre que la directiva aprofita els pics de màxima excitació en l'entitat per prendre mesures econòmiques força contundents.

A la junta i al president del Barça tampoc els hauria de sorprendre que hi hagi socis, potser cada cop més, que pensin que els actuals gestors van amagar durant la campanya passada electoral, i d'això fa tot just un any, mesures de màxima sensibilitat per no perdre vots, com ara la publicitat de Qatar i la reducció de les seccions. Altres mandataris també ho van fer, i els actuals, com és habitual, han acudit a la cita d'amagar les grans decisions per no tenir cap contrarietat a l'hora d'aprovar-les.

Si el president Sandro Rosell, que va acceptar durant la campanya electoral que admetria sense condicions la crítica, pensa que una part del barcelonisme ha de rebutjar el debat sa de tractar les decisions que pren la junta és que s'està gasparitzant una mica, com aquell president que demanava les notes a final de la temporada i quan arribava aquest període sol·licitava que es girés full per poder mirar endavant.

Quina pobra imatge transmet la junta del Barça si nega el debat a l'entorn blaugrana, en el qual ells durant anys es van moure amb total llibertat, com així havia de ser.

a l'alça Sisè de Nadal. Ningú s'explica d'on va treure la rauxa Nadal per combatre el primer set contra Federer quan el tenia costa amunt. Acceptarem que estem davant d'una raresa de la naturalesa i d'un esportista únic. La seva altura esportiva també ve determinada per tenir al davant un senyor tennista. Només va faltar que el públic també ho hagués estat, de senyor.
de baixada F-1 a Bahrain. Els mandataris de la fórmula 1 ja han marcat en el calendari la celebració del GP de Bahrain, quan als carrers d'aquesta petita illa encara hi ha la sang de la repressió policial. El gran pilot Mark Webber ja hi ha dit la seva, aplicant el gran sentit comú que el governa. Només cal que els seus companys i els altres pilots també diguin no a Ecclestone.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.