Opinió

preguntes.

JORDI BASTÉ

La caspa de cada any

1.

NINGÚ NO PRENDRÀ MESURES
a conseqüència de la barbaritat perpetrada dimecres en el sorteig del calendari de la lliga de la temporada que ve? És normal aquesta demostració d'ineptitud de la federació espanyola, que té un any sencer per preparar això que anomenem «sorteig» però que hauríem de començar a canviar de nom? 

2.

NO CONSIDEREU EL RESULTAT
del sorteig com a molt dolent per al Barça, que comença amb un festival de partits complicats (Vila-real, València, Atlético i Sevilla en les nou primeres jornades) mentre que el Real Madrid té temps per arrencar amb tranquil·litat la temporada per posar-se a to, ja que només té complicada la sortida a l'estadi de l'Espanyol en els nou primers partits? Es normal, que després de manipular un any rere l'altre els enfrontaments directes Barça-Madrid resulta que ara que el Barça jugarà el mundial de clubs al Japó hagin estat incapaços de tenir-ho en compte i l'equip blaugrana hagi de jugar al Bernabeu quatre dies abans? 

3.

COM ÉS QUE NO HI HA
una roda de premsa després del «sorteig» on es puguin preguntar els dubtes terribles que generen aquest tipus de sessions manipulades, com, per exemple, qui posa les dates de la Supercopa d'Espanya (que organitza la Federació Espanyola de Futbol), que ningú no va veure que podrien coincidir amb les dates oficials europees de prèvies de Champions? 

4.

PERÒ NO HAVIA SANDRO ROSELL
de salvar els horaris indesitjables i impossibles? Ara un Barça-Real Madrid a les onze de la nit i de pagament per als socis del Barça. Quin dia es tornarà a repetir la nit del gaspatxo de Laporta? Resposta: al pas que anem, aviat. 

5.

SABÍEU QUE LA SETMANA QUE VE
torna Pep Guardiola després d'haver passat uns dies a Itàlia, on ha estat amb la família i amb amics italians? Quanta gent desitja que arribi el dia 18 de juliol per escoltar la primera roda de premsa de Pep Guardiola i saber la seva opinió sobre tot el que està passant? 

6.

HAURÍEM D'OVACIONAR
la política de renovacions (discretes, silencioses i ràpides) de molts de jugadors del planter, com Pedro, Sergi Roberto i Andreu Fontàs, que, de cop i volta, són anunciades pel club i agafen la majoria de sorpresa? Felicitats al club pel mètode.

7.

NO ESTEU UNA MICA FARTS
d'aquest serial de cada estiu sobre l'hipotètic fitxatge de Cesc Fàbregas pel Barça? Sortosament arriba al final. Cesc Fàbregas jugarà en el Barça a partir de la pròxima temporada. El problema és saber quan i per quant?

8.

SABEU QUE SILVINHO
va ser fa poques setmanes a Barcelona, on es va trobar amb amics i va dinar amb Leo Messi al restaurant preferit del crack argentí? Sabeu que, ara que ha anunciat la seva retirada, Silvinho tornarà per viure a Barcelona al pis que té a la part alta de la ciutat?

9.

NO US SORPRENEN LES CRÍTIQUES
que rep a l'Argentina Leo Messi pels seus partits amb la selecció en la copa Amèrica? És normal, la salvatjada d'alguns comentaris que es poden llegir en alguns diaris, com ara que l'insultin per no haver cantat l'himne del seu país?

10.

PER QUÈ CELEBREM
el fitxatge de Roger Grimau pel Bilbao, club que està fent bones apostes amb vista a la temporada vinent, com ara la de fer tornar a l'ACB el base de Vic Raül López, que sempre podrà dir que ha jugat als Estats Units i a Rússia? Serà l'equip basc per segona temporada consecutiva l'equip revelació de la competició, ara que, a més a més, s'està reforçant amb bon criteri?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.