Articles

Preguntes

Rumors, realitats i barbaritats

1.

ALGÚ
opina com jo que el fitxatge de Cesc Fàbregas pel Barça comença a anar pel pedregar? Sabíeu que Darren Dean, representant legal de Cesc, és fill de l'anterior director general de l'Arsenal, David, que a la vegada té negocis fora del futbol amb l'entrenador Arsène Wenger?

2.

COM
és possible que veiéssim Bojan Krkic entrenar-se el cap de setmana passat amb uns pantalons de la selecció espanyola amb el logo d'Adidas, que no és precisament la marca que paga publicitàriament al jove jugador, que és Nike? Ningú no veu, com ja va avançava El9 Esportiu fa quinze dies, que el traspàs al Roma és una cessió encoberta?

3.

NO
és una barbaritat el que ha fet el nou propietari del Màlaga, que després que el Barça hagués contractat un nen d'11 anys de l'equip andalús, Brahim, pagant uns diners a la família, l'allotjament i els estudis a Barcelona, dies després va pagar la clàusula que li havia posat el Barça i l'ha tornat al Màlaga? Com pot ser que un nen, una criatura d'11 anys, pugui tenir un representant legal que, per cert, havia jugat al Valladolid i l'Espanyol: Goyo Fonseca?

4.

SABÍEU
que la samarreta d'aquesta pròxima temporada del Barça ja és la més venuda de la història culer i, a més, també és la més venuda al món enguany al davant de la del Manchester United i a una distància gairebé insultant de la del Real Madrid, que és la tercera? Sabeu dir-me quin continent és l'únic on guanya el Manchester? Resposta: Àsia, perquè en l'època de David Beckham cada estiu marxaven de gira allà i van saber llaurar el futur econòmic. Sabíeu que als Estats Units i a l'Àfrica és on la distància entre les vendes del Barça i la resta de clubs és més salvatge?

5.

SABÍEU
que la botiga del Camp Nou del Barça ja és la segona amb més venda de samarretes del món, només superada per la Niketown de la Cinquena Avinguda de Nova York, i ja al davant de la impressionant Niketown de Londres?

6.

I SI
Samuel Eto'o deixa l'Inter de Milà i accepta una descomunal oferta del Manchester City per jugar allà les tres properes temporades? Confirmarà l'Inter una oferta de 30 milions d'euros pel traspàs d'Eto'o?

7.

LI
agradarà, al seguidor madridista, que un «ultrasur» (segons la definició del periodista José María García) com és el candidat del PSOE a la presidència del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, expliqués ahir a Rac1 que Pep Guardiola és un entrenador magnífic, que honora el futbol i que fins i tot va escriure un article a l'Interviu fa anys en què destacava les grans virtuts futbolístiques del Pep; i, en canvi, a la pregunta: «I Mourinho, què?», va respondre només: «És un bon entrenador»?

8.

COM
és possible l'error gravíssim de protocol del Real Madrid, que es va presentar en un acte «d'etiqueta» per promocionar la marca Espanya amb els tots els jugadors presents, entre els quals hi havia Kaká, Cristiano Ronaldo i Benzema, vestits amb xandall, mentre la resta de convidats anaven vestits per a l'ocasió? Però no ens deien des de Madrid que per als partits de la gira pels Estats Units havien esgotat totes les entrades; com és que, en canvi, en els dos partits jugats no estava ple ni de bon tros?

9.

SABÍEU
que la nova sensació de la natació sincronitzada, Ona Carbonell, és neboda del filòsof i polític català Josep Maria Carbonell, que va ser diputat al Parlament de Catalunya pel PSC i també president del CAC (Consell de l'Audiovisual de Catalunya)?

10.

ÉS
veritat que segons la interlocutòria del jutge de l'operació Llebrer Marta Domínguez no ha traficat amb drogues però en canvi no diu res de si n'ha consumit per millorar el seu rendiment?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.