Opinió

L'APUNT

L'adéu d'un restaurant

El restaurant El Bulli tanca avui les seves portes. A l'acte de comiat està previst que hi assisteixin els millors cuiners del món. No podia ser de cap altra manera, tractant-se del millor restaurant del món. Ferran Adrià i molts altres que l'han acompanyat en un llarg viatge –que, per sort, tindrà continuïtat– han fet girar els ulls del món sencer cap a la paradisíaca cala de Montjoi, un racó de món –i mai tan ben dit–, una meravella mundial. A vegades no sé si els gironins n'hem sigut prou conscients, de la sort que hem tingut de tenir tan a prop nostre un restaurant del nivell d'El Bulli. Llocs així abans només eren a París, a Londres o a Nova York. Afortunadament hi ha uns quants restaurants més –amb El Celler de Can Roca al capdavant– que fa temps que acompanyen El Bulli. Un patrimoni mundial que hem de cuidar com si fos or. L'únic del món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.