Opinió

Apunts

Trama

Era un 3 de desembre del 2010, se'n recorda? Aquell dia, a 400 controladors aeris els va agafar un atac d'estrès alhora, van plegar del seu lloc de treball i van causar un caos aeri de campionat. Desenes de milers de persones van veure com les seves vacances, les del pont de la Puríssima, se n'anaven en orris. Per cert, i dit sigui al marge, la premsa europea se'n va fer creus perquè els espanyols, malgrat que la crisi ja mossegava, marxaven de vacances igual.

Bé, el cas és que el govern espanyol hi va intervenir, va fer actuar els militars i va portar el cas a la justícia. I els tribunals han decidit imputar tota la directiva del sindicat de controladors per una presumpta conxorxa que hauria derivat en l'abandonament dels llocs de treball.

La directiva del sindicat ha atacat dient que els responsables són els caps d'Aena que –aquests sí– van elaborar una trama per fer esclatar un conflicte i desactivar els controladors per sempre més.

O sigui que al darrere de tot hi havia una mà negra que va idear una conspiració malèfica.

I vostè dirà: que en són d'exagerats aquests controladors, perquè això de les conjures per dominar el món només existia en la imaginació dels escriptors de fulletons del segle XIX.

Aquí, permeti'm que l'hi digui, s'equivoca. Perquè, si com diu Esperanza Aguirre i els seus mariatxis al darrere de la vaga d'ensenyament de Madrid hi ha el PSOE, i si al darrere de l'atemptat de l'11-M també hi va haver una xarxa, amb actors que entren i surten com en un vodevil, ¿per què no pot haver-hi una conspiració en la història dels controladors?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.