Opinió

L'APUNT

Contraprogramar

Els dos grans partits han volgut oficialitzar, amb un acte, la seva candidatura

Els caps de llista de CiU i el PSC al Congrés dels Diputats en les eleccions del dia 20 de novembre, Jordi Xuclà i Alex Sàez, van donar ahir el tret de sortida de la campanya electoral a la demarcació gironina. No és que hagi començat oficialment la campanya, però sí que és el dia en què els dos partits han volgut oficialitzar, amb un acte públic, la candidatura. Tampoc és que ahir, 18 d'octubre, a poc més d'un mes de la jornada electoral, fos una data emblemàtica a tenir en compte en l'agenda política.

Aleshores és que les dues formacions polítiques amb més representació a les comarques de Girona es van posar d'acord per presentar ahir els seus candidats? Res més lluny de la realitat. En aquest cas es va aplicar allò que en l'argot del ram anomenen contraprogramar. Quan l'adversari organitza un acte, s'ha de contrarestar i minimitzar-ne l'efecte mediàtic organitzant-ne un altre. Això es contraprogramar, i és lleig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.