de set en set

Kung Fu

A la seva família li deu fer vergonya que s'esbombi que el parent tenia molta inventiva a l'hora de pelar-se-la

Els més joves identificaran David Carradine amb el dolent de les pel·lícules Kill Bill de Tarantino, en què Uma Thurman mata fins i tot l'apuntador, però per als més granats sempre serà el Pequeño Saltamontes de Kung Fu. Una sèrie televisiva de principi dels anys setanta en la qual representava un monjo xinès que deambulava per l'oest americà i a qui un mestre cec havia ensenyat tan bé les arts marcials que a coces i plantofades es polia els clients del saloon equipats de colts i winchesters. La sèrie era força plom (el protagonista trigava mig capítol a travessar el carrer), però va fer furor, i l'exemple més clar és que va ser font d'acudits, un dels quals no anava gens desencaminat:

Pequeño Saltamontes: «Mestre, quan me la pelo se m'ennuvola la vista.»

Mestre Po: «Per què et penses que sóc cec?»

Carradine ha mort als 72 anys, segons la policia «en estranyes circumstàncies»: penjat de la barra de l'armari d'una habitació d'un hotel tailandès, amb les mans al cap i un cordó de niló entortolligat als genitals i al coll. Com que l'habitació era tancada per dins, i a més el cadàver no presentava senyals de violència, la policia ha arribat a la conclusió que l'actor s'hi va quedar mentre es masturbava amb un estil gens tradicional. Però a la seva família li deu fer vergonya que s'esbombi que el parent tenia molta inventiva a l'hora de pelar-se-la, i demanen que l'FBI investigui una versió més inversemblant: que a Carradine l'han assassinat unes societats secretes d'arts marcials que volia desemmascarar. Com a guió de pel·lícula de Tarantino, està bé; com a teoria de la conspiració, no és original: es va dir el mateix de la mort de Bruce Lee.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.