Opinió

L'APUNT

Oblits

No he sentit
del nou subdelegat
cap referència a l'N-II ni a l'aeroport

En l'acte de presa de possessió de Carles Jaume com a subdelegat del govern estatal, que es va celebrar dilluns, hi va haver molts reconeixements, adreçats bàsicament a un determinat color polític, però també molts oblits. Alguns dels oblits voldríem atribuir-los al desconeixement o a les presses del moment. No voldríem pensar en cap moment que van ser intencionats, ni que marquen una nova manera, un nou estil que s'ha volgut deixar clar des del minut zero del partit.

Amb tot el respecte institucional que es mereix el càrrec –respecte que no ha mostrat pel seu antecessor–, no he sentit del nou subdelegat cap referència a temes cabdals per a les infraestructures de les comarques gironines, com són l'N-II i l'aeroport, i que són competència exclusiva de l'Estat. Aquest relleu, en cortesia i diplomàcia, no ha tingut res a veure amb el del 2004, quan Francesc Francisco va donar la paraula a Robert Brell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.