Opinió

L'APUNT

El cul del món

En tot el tema de les obres del desdoblament de l'N-II estem abandonats, com sempre

Només les illes Balears, Canàries, Ceuta i Melilla

tenen menys quilòmetres d'autovia que la demarcació de Girona. En total l'Estat a Girona té construïts 27 quilòmetres d'autovia que comparats amb qualsevol altre punt de l'Estat són irrisoris. Tot i que tenim 93 quilòmetres d'autopistes de peatge, amb enllaços pendents com el de l'AP-7 de Figueres nord. Precisament ahir la ministra de Foment, Ana Pastor, es va comprometre a fer aquest enllaç sense posar-hi cap data i justificant que no hi ha diners. És a dir, que res de res.

En tot el tema de les obres del desdoblament de l'N-II o la gratuïtat de l'AP-7 com a alternativa, estem com sempre; abandonats. Però és comprensible mentre continuem en un Estat en el qual, segons em confessava un funcionari espanyol: “Vosaltres aquí us penseu que viviu en un lloc privilegiat. Però quan des de Madrid ens destinen a Girona, és com si ens enviessin al mateix cul del món.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.