Opinió

Apunts

Ridícul

Suposo que ja estan assabentats que hi ha alguna gent que està molt preocupada per la final de la copa del Rei que s'ha de jugar el 25 de maig a Madrid. Preocupació perquè ja veuen a venir que el rei, però sobretot l'himne espanyol, serà objecte d'una xiuladissa. Aquests alguns són els que pel fet que no s'hissi la bandera constitucional d'Espanya als ajuntaments ja munten un sidral que riu-te'n tu de les falles de València. O sigui, que ja es poden imaginar com s'estan posant ara. Alguns proposen, directament, que s'eviti la celebració del partit. Per més inri, després van omplint pàgines defensant la llibertat d'expressió. Xiular un himne no és llibertat d'expressió? O és que, en realitat, quan parlen de llibertat d'expressió volen dir llibertat d'expressió per expressar les seves, d'idees; però no la dels altres?

Bé, doncs resulta que la mateixa delegada del govern espanyol a Madrid (i ara que parlen de simplificar les administracions, això s'ho podrien fer mirar) creu que hi haurà una invasió de catalans el dia
del partit, vés a saber
amb quines intencions torçades. Potser es tem
que hi hagi un altre petit 2 de maig?

Que no pateixin tant. Que deixin que alguns aficionats xiulin tranquils el primer minut del partit i després tindrem la festa en pau. Tret que alguns, no precisament independentistes catalans, es dediquin a provocar. En defensa de l'honor d'Espanya, és clar. I que després diguin que la culpa és dels catalans, per exhibir una bandera quadribarrada. En la qual es va inspirar l'inventor de l'espanyola, per cert.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.