Opinió

Apunts

Geni

Aquesta dona és un geni de la comunicació. Que resulta que el dèficit de la comunitat autònoma és el doble del que es presumia fins fa quatre dies? Doncs es proposa que si algú xiula l'himne nacional d'Espanya, que el partit se celebri a porta tancada. Que el fiscal general vol investigar Bankia i llavors poden començar a aparèixer algunes inversions amb dubtosa justificació econòmica? Doncs es proposa una reducció del nombre d'escons a l'Assemblea de Madrid que no traurà ningú de pobre ni tampoc servirà per solucionar la crisi, ja que la reforma, si és que algun dia s'aplica, no entrarà en vigor fins d'aquí a un parell d'anys ben bons. El cas és anar fent anuncis efectistes que distreguin l'opinió pública i que facin que tots els turiferaris d'Esperanza Aguirre aplaudeixin les seves ocurrències i la proposin per a presidenta del govern espanyol, perquè amb ella, diuen, ja hauríem deixat la crisi enrere. Això creuen, pobres.

El parlament de Madrid té ara 129 diputats, proporcionals a la població del territori, i Aguirre proposa reduir-los a 65. No ho té fàcil, perquè la reducció exigeix un canvi de l'Estatut de Madrid i això implica la complicitat de l'esquerra. De manera que si la reforma no s'adopta, ja sabrem de qui és la culpa, oi?

Ara, els que manifesten una adhesió indefallible a Aguirre passen per alt que és presidenta de Madrid des del 2003 i que, des de llavors, el nombre de diputats autonòmics no ha parat de créixer: 111 el 2003, 120 el 2007 i 129 el 2011. De manera que d'oportunitats per aplicar els principis que enuncia però que no complirà n'ha tingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.