Opinió

L'APUNT

Nou mirades

Una bona foto que capta
i interpreta l'actualitat
és periodisme en estat pur

Els fotoperiodistes gironins exposen les fotografies presentades a la tercera edició dels premis de comunicació local Carles Rahola. La mostra recull, en 58 imatges publicades, alguns dels fets més destacats de l'any 2011 a les comarques gironines, vistos per nou fotoperiodistes. Són imatges que reflecteixen diferents realitats, que ens diuen coses, ens

transmeten informació, parlen per si mateixes. Una bona foto que capta i interpreta l'actualitat més enllà d'un clic és periodisme en estat pur. Si ho volen comprovar poden visitar la mostra des de d'avui mateix a la seu del Col·legi de Periodistes de Girona. Entre les fotografies penjades n'hi ha de Jordi Velasco, guanyador del premi en l'edició 2010, el fotògraf mort en accident d'avioneta fa unes setmanes. Ahir els seus companys el van voler recordar. Ho van fer en una mostra en la qual encara podem trobar la seva mirada a través del visor de la càmera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.