Opinió

Apunts

Desori

A mesura que passa el temps es van acumulant els exemples que el gran obstacle perquè l'Estat espanyol surti de la crisi no és només econòmic i que durant molts, massa, anys es possessin tots els ous al cistell de la construcció. No, a més d'això, que és cert, hi ha un altre problema que seria fàcil de resoldre, i és que l'àrea econòmica de l'Estat encara no ha trobat el nord. El vaixell no té timoner –o, ben mirat, en té molts, cadascun movent la roda cap a la seva banda–, i així és impossible arribar-hi, a port. Tot plegat, un desori, un desgavell, un can seixanta, un sensedéu.

Volen el penúltim exemple? Va, que avui és la revetlla i així fem una mica de xerinola. Resulta que hi ha quatre famoses empreses internacionals fent una segona auditoria a la banca, perquè amb la primera, la que ens van costar 2 milions d'euros, no n'hi ha prou. Com ja saben, sembla que els inspectors del Banc d'Espanya no podien fer els estudis per raons que no explicaré perquè no els vull escalfar el cap.

Bé, doncs resulta que el Banc d'Espanya, ara en mans d'un home triat pel PP i molt bon professional, anuncia que el resultat de les segones auditories es posterga del juliol al setembre que ve, ja que les empreses demanen més temps. No es tracta de complir amb el calendari com sigui perquè, després, es digui que les auditories estan mal fetes i que cal repetir-les, oi?

Doncs bé: a continuació surt el Ministeri d'Economia i diu que de retard, res de res. Que les auditories estaran fetes el 31 de juliol.

I després alguns encara s'estranyen del que ens passa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.