Opinió

LA COLUMNA

Ho snto mlt, perdnin les molès

Perdnin les molès. Vstès no en tenen cp clpa, prò estc tnt fet a les retllads, qe ja no sé viure ni escrire sense escpçar per qí i escpçr per llà. Tinc un sntit tn alt del cvisme, q m'he pres els scrifics l peu de la lletr. No slment mstrenyo el cnturó, snó qe he suprmit la mjoria de botons de les cmises, em pso nmés un mtjó, he retllat un pam els camals dls pntlns i dormo al llt de trvés per no gstar els llnçls. Per stalviar igua, bec en prró i, ncara qe suï més qe un cclista del Tur de Frnç, em dtxo poc i ben d prssa. Tmbé mhe tpat un vdre de les ullers i he dexat d fer srvir rba intror. Al comnçment em va cstar mlt adptrme als cnvis fins qamb una mica de pacièn i bna vlntat, thi acabes cstumant.

Prdnin qem posi d'xemple ami mteix. No mgrada prlar en prmra prsona, prò ja nhi ha prou de qeixes i de lamntcions. La gen necessi msstges pstius, i el meu és q les stretors es pssen am nteresa, fns i tt mb algria, quan sps quet sacrifiq pel país. Pqè és n el píodes de vques mgres qes pos a prva l vgor mral del pbles, i jstment ara és n mment dfícl en qè ns jguem el sr o no sr. Cl tnir, dncs, ben cla qe en srtim més frts o ns ensrrem dfnitvmnt.

Com q de ptit vaig tnir una bna educaci crstiana bsada en l fe, l'esperan i l critat, dono als més pbres tot llò qe stalvio. Pr axò cda dia vaig al bnc i fag un dnatiu prqè ls banqrs qe viuen en la indigèn puguin sr reintgrts fliçmnt a la scitat. I, cm qe el cel es guany am mrtfcació i l'obediènc, sgeixo en lnía rcta el cmí qe ens mrca el gvrn. Rtllo, rtllo, rtllo i ara q ja no sé qè més rtllar, mstic plntjant dmputarme una mà. He acnseguit scriure a l'ordinad nmés am l mà drta i m'dono que ja pc prscndir de l'sqrra. I ptser em tllaré tmbé els peus. Nmés dmano qe cda amputció sgui clbrada pls meus cnctdans mb la mateix alegri i les mteixs ovcions ntsiastes amb qè lltre dia els dputats del PP vn apldir les dstrlades a ls Crts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.