Opinió

L'APUNT

Insolvents!

Fa més de dos anys que la família vam decidir posar una casa en venda. Un bon amic que és

agent de la propietat immobiliària, quan li vaig comentar que hi volia fer petites obres de millora, em va aconsellar que si estic decidit a vendre'm la casa no m'hi gasti ni cinc. El mateix passa amb els dos grans partits polítics a l'Estat espanyol, que han demostrat una incompetència sense precedents en la gestió de la cosa immobiliària –vegeu on ens han portat les seves polítiques amb la famosa bombolla–, deuen tenir coll avall que perdran Catalunya, i per això aquí no hi volen invertir ni cinc de cap de les maneres.

El PP i el PSOE han signat un acord a Brussel·les en defensa dels seus legítims interessos, els d'Espanya, apostant pel corredor ferroviari central pel mig dels Pirineus (una obra faraònica), en detriment del corredor mediterrani. Els entenc. Segueixen el consell del meu amic API. Amb la diferència que jo, mentre sigui el propietari de casa meva, continuaré pagant totes les factures. En canvi ells demostren que són una colla de barruts i insolvents perquè es neguen a pagar els deutes, com les expropiacions per les obres del TAV a Fornells o les de l'N-II / A-2.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.