Opinió

opinió

En record de Jordi Comas

Són moments de tristesa i de dolor per la pèrdua de Jordi Comas, amic i vicepresident segon d'aquesta corporació. Emprenedor inquiet, de tracte amable, cordial i molt proper, Jordi Comas encomanava il·lusió. Va destacar sempre per la seva inesgotable capacitat de treball i pel seu compromís i defensa dels valors del món empresarial, la Costa Brava i les comarques gironines. Ho va fer ocupant càrrecs de responsabilitat en diferents institucions i entitats. Membre del ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols des del 29 de desembre del 1978, va ser escollit vicepresident primer l'any 1999, càrrec que va desenvolupar fins a mitjan 2010.

Des d'aquesta data i fins a l'actualitat, ocupava la vicepresidència segona de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. En nom del ple i dels seus treballadors, vull expressar el nostre més sentit condol i suport a tota la seva família, en especial a la seva esposa, Carme, i a la seva neboda Maria Teresa, membre del ple de la corporació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.