Opinió

L'APUNT

Un talp a Lloret?

Què pot portar a un polític local que milita al PP a presentar-se com a candidat del PSC?

Què creuen que pot portar a un polític local de Lloret de Mar que milita al PP a presentar-se en les llistes del PSC? A mi se m'ocorren algunes raons: assegurar-se de poder sortir elegit, ja que el PP té poc predicament en la vida local –només va obtenir dos regidors, mentre que el PSC-PM en va tenir quatre–.

O potser és que li feia vergonya descobrir públicament que milita en el partit que protagonitza els atacs més ferotges en contra dels interessos de Catalunya? També podria ser que l'home fos un talp, un infiltrat, per espiar no se sap ben bé què. Ben segur que hi ha altres explicacions, també ben lògiques. D'entrada, però, aquest cas deixa en evidència la poca seriositat dels mateixos partits polítics. El PSC, perquè arrepleguen a qui sigui per fer una candidatura, sense fer cap comprovació, i el PP, perquè també demostra que no controlen absolutament res, en permetre que un dels seus militants vagi a les llistes de la competència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.