de set en set

El Windows palangana

Mentre el nou navegador de Microsoft és més lent, Bill Gates i cia. es dediquen a patentar un sistema per desfer huracans

Hi ha gent tan agosarada que, sent incapaç de solucionar els nyaps que fa a casa seva, s'atreveix a voler arreglar el món. És el cas de Bill Gates, que s'ha mig retirat per gastar part del que ha guanyat amb Microsoft per eradicar del món la gana, la set i mil calamitats més, tasca que sembla un pèl més complicada que crear programes informàtics que funcionin. Un dels misteris més grans de l'actualitat és que quan Microsoft troba la solució a un problema –com el sistema XP, que es penjava molt menys que el 2000– no s'està quieta, sinó que comença a remenar per millorar-la i pareix el Vista, amb el qual la gent perd la paciència i l'obliga a inventar el Windows 7. Em fa l'efecte que ja he aclarit el misteri: als de Microsoft els passa el que els passa perquè no estan pel que estan. Gates, el seu excap de tecnologia i altres cervells tenen muntada una empresa d'invents, Intellectual Ventures, que ha patentat un sistema per desfer huracans aplicant l'efecte palangana –si hi ha aigua freda i n'hi poses de calenta, remenes i tota queda tèbia–, posant centenars de vaixells a xuclar amb tubs l'aigua freda de les profunditats per barrejar-la amb la calenta de la superfície. La quantitat de vaixells, tubs i bombes que caldrien per remenar tanta aigua ha de ser impressionant, com el seu cost, però aquestes llumeneres diuen que ho podrien pagar les asseguradores i els governs, ja que els sortiria més barat que les indemnitzacions pel Katrina. ¿Us estranya que mentre naveguen virtualment pel golf de Mèxic hagin ideat una modernització del navegador Explorer, la 8, que aconsegueix coses tan estranyes com que una connexió ADSL vagi més lenta que les de 52 kBps dels temps de la versió 5?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.