Opinió

de set en set

Traïcions poderoses

Les anades i vingudes legislatives ens maregen i ens perjudiquen

Gràcies a la nova reforma de Trànsit, els que tinguin detectors de radars ja els poden anar llençant a les escombraries. Els passarà el mateix que aquella gent que va seguir les directrius governamentals i va apostar per l'energia solar, una alternativa que ara esdevé inútil pels recents canvis legislatius que han tancat l'aixeta dels incentius. O el mateix que va passar-los als propietaris de bars que un dia, complint també les indicacions de les autoritats, van partir el local en dues parts per poder encabir-hi els fumadors. L'última cosa que els ciutadans tenim el dret indestructible d'esperar dels nostres governants és que almenys no ens traeixin. Per això, ara que les guardioles públiques són buides i les presons encara no estan prou plenes, avui que cada dia esmorzem amb la crònica d'un nou robatori comès a l'ombra d'unes institucions pagades entre tots, les anades i vingudes legislatives són també traïcions poderoses, que ens maregen i ens perjudiquen. Alguna llei hauria d'haver-hi, doncs, que castigués els canvis de rumb absurds i costosos decretats des dels despatxos de gent que després ni tan sols té cap remordiment per deixar aparcat el cotxe oficial en doble fila.

No tinc ni detector de radars, ni plaques solars, ni he estat mai propietari de cap bar. Però no m'agrada comprovar que sí tinc uns governants que consideren els ciutadans material experimental, conillets que els servim per deixar petja del seu pas pel poder sense importar-los si les seves decisions capricioses entren en contradicció amb els qui els han precedit i si a nosaltres ens foraden encara més les butxaques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.