Opinió

L'APUNT

L'ombra de Madrid

L'ofensiva de la subdelegada del govern espanyol, María de los Llanos de Luna, per imposar la simbologia espanyola als nostres ajuntaments ha obtingut el primer triomf: crear prou confusió en alguns consistoris i que toqui el rebre a la senyera o a l'estelada. En tenim alguns exemples recents a la Bisbal i a Banyoles. En el primer cas, després que la direcció general de Carreteres de la Generalitat ordenés la retirada del rètol que certifica l'adhesió bisbalenca a l'Associació de Municipis per la Independència, el consistori va decidir que, a més, calia posar l'estelada a la rotonda d'entrada de la població. Per ERC, però, caldria un pal més digne perquè l'actual el comparteix amb la senyera. Ja tenim servida una polèmica buida gràcies a la qual a la subdelegació es deuen estar fregant les mans.

Pel que fa al segon cas, ho expliquem avui en aquest diari, acabades les obres a la façana de l'ajuntament (aquesta havia estat l'excusa per esquivar el sever requeriment estatal), l'alcalde banyolí ha anunciat que a partir d'ara cap bandera hi onejarà. Sembla que l'ombra de Llanos de Luna li faci por, a l'alcalde Miquel Noguer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.