Opinió

L'APUNT

En Sebas

Tal com va prometre, va sortir del Pertús i ja ha passat per la Jonquera i per Girona. Ara deu ser a terres del Maresme, amb el seu bàcul de bambú, la seva bandera blanca, la seva motxilla a coll i la samarreta verda a favor d'un ensenyament públic de qualitat i en català. S'ha proposat recórrer a peu la Via Catalana fins a Vinaròs i calcula que amb un mes en farà prou. Després farà balanç i publicarà un llibre sobre les anècdotes i les reflexions d'aquesta experiència. Pel camí, posarà a prova la disposició dels serveis socials dels nostres ajuntaments, que per ara em consta que estan atenent de manera admirable les poques necessitats d'aquest caminador reivindicatiu. És en Sebas, un aturat que considera que estar sense feina no vol dir estar necessàriament quiet i que amb aquesta iniciativa vol proclamar que s'ha de creure en les utopies.

Si el trobeu caminant pel vostre poble, saludeu-lo, doneu-li menjar i aixopluc, obriu-li les portes perquè no és només ell, som tots que caminem al seu costat, tossuts i imparables, decidits i pacífics, convençuts que l'única via possible és sempre la que triem nosaltres mateixos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.