L'apunt

L'APUNT

Quan vam brindar amb Moët & Chandon

Entre les moltes coses que havia fet Joan Barril, també va ser columnista d'El Punt i articulista de Presència en una breu etapa dels noranta. Per concretar el tracte, el vam anar a veure a Olot, on tenia la segona residència, amb el company Enric Serra. Crec que era al restaurant Les Cols, i ens va sorprendre demanant una ampolla de Moët & Chandon per tancar l'acord. Nosaltres, més preocupats per la cara que ens posaria la gerència portant una factura amb xampany francès, gairebé no el vam tastar, però en Joan, home que gaudia de la vida sense complexos, en va demanar una altra, sense preocupar-se del nostre espavent facial. No sóc xampanyer, però tinc un benjamí de Moët. Posaré en Vinicius i brindaré a la teva salut, Joan!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.