Opinió

La columna

Els neguits del senyor Figuerola

Cal mirar qui són aquells que ens envolten que no estan del tot convençuts i fer pedagogia

El senyor Jaume Figuerola compartia dimarts amb els lectors d'aquest diari una qüestió que el neguiteja ara que s'acosten les eleccions del 27-S: el desconeixement per part d'un important nombre de persones del que pot representar per a ells i per al país la independència. Del tot d'acord amb el senyor Figuerola. De fet aquest neguit també preocupa els partits i entitats que s'apleguen a la candidatura Junts pel Sí, que s'han fixat com a una de les seves prioritats fer arribar al màxim de gent possible el seu missatge. D'ençà que el procés sobiranista va anar agafant embranzida, des d'entitats com Òmnium Cultural, l'Assemblea Nacional Catalana i Súmate, així com des de les formacions polítiques, s'han dut a terme infinitat d'accions, des de xerrades a visites porta a porta, amb la intenció de fer pedagogia, d'informar sobre les reivindicacions nacionals del país, la manera com dur-les a terme i quines conseqüències tindran en el nostre dia a dia. Però com bé diu el senyor Figuerola, han estat els “convençuts” els principals beneficiaris d'aquestes campanyes informatives. Ben segur que hi deu haver que no ho estaven, de convençuts, que ara ho estan. Però també n'hi ha molts a qui, per diferents raons, no els ha arribat el missatge, o els ha arribat tergiversat.

És aquí, arribats a aquest moment, quan no podem fiar-ho tot a la feina que facin els partits o les entitats. Quan falten 46 dies per anar a votar en unes eleccions clau per al futur del nostre país el que cal fer és arremangar-se i posar-se a treballar de valent. Mirar qui són aquells que ens envolten que no estan del tot convençuts i fer pedagogia. Amb respecte, i amb arguments, que en tenim i molts. El 27-S és una oportunitat única i queda molta feina per fer, i una d'elles ha de ser mirar de sumar convençuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia