L'apunt

L'APUNT

Desafiant la tradició

L'home s'ha alimentat des de sempre del que té més a l'abast, però vés a saber per què hi ha aliments accessibles que no toquem sense cap motiu aparent. Per exemple, no mengem cigales ni escarabats, que són molt nutritius i no menys fastigosos que les gambes o els cargols. En altres casos, en canvi, sembla que hi ha raons objectives per les quals la tradicional cuina me-
diterrània els ha eradicat. La camamilla és terapèutica, però no es posa a l'olla perquè ajuda a fer pets i si et passes de dosi acabes vomitant, amb desastrosos efectes en un dinar en companyia. Però la carrera entre els xefs per sorprendre no té límits, i n'hi ha un que fa servir aquesta planta per perfumar postres. Aconseguirà
que els clients no passin directament al cafè?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia