L'apunt

L'APUNT

Una escola per a l'excel·lència

Tenien un dia impossible, com gairebé sempre, però divendres a dos quarts de deu del matí els tres germans Roca estaven al peu del canó de la ‘seva' Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona, on van estudiar i on han estat professors de generacions de noies i nois que són la base d'una indústria, la del turisme, bàsica a les comarques gironines. Es presentava un llibre per commemorar el cinquantenari de l'Escola. Algú va tenir la visió en aquells anys que el turisme era alguna cosa més que sol i platja i va treballar per formar personal per arribar a l'excel·lència. Ho explica un gran llibre de Salvador Garcia-Arbós, ple d'anècdotes, però que explica per què Girona és avui una destinació gastronòmica de primer ordre a escala mundial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.