Celebracions
Els Gourmets de Tarragona visiten el restaurant Les Bruixes de Burriac del hotel Gran Claustre de Altafulla
30-01-2014
- Tarragona
- Francisco Torralba Lopez
L'Associació de Gourmets de Tarragona ha celebrat a l'hotel Gran Claustre d'Altafulla, una altra edició de la gala de lliurament dels seus guardons Gastronia i Bacus 2013 als millors valorats durant l’any.
Aquest restaurant gastronòmic Bruixes de Burriac està ubicat en l'espectacular edifici d'interès nacional de 1746, al mateix cor de la històrica Villa Closa. És un punt de trobada dels amants de la bona cuina de van guarda i del tracte preferent. Disposa d'una innovadora Cuina Oberta que permet seguir en tot moment l'elaboracióió i presentació dels seus plats.
El seu xef Jaume Drudis encapçala un equip de professionals que van fer gaudir,de debò, de la màgia gastronòmica, les textures aromàtiques i les sensacions en equilibri de la cuina Mediterrània de
mercat a tots els assistents. Tot un menú exquisit que va començar amb uns aperitius de la casa i uns plats excel•lentement servits on van destacar una cassoulette bouillabaisse i Bourguignon i el punt
final d’uns postres molt acurats. Van acompanyar amb els vins Blanc 5 Viudas DO Penedès, vi negre Garbó DO Montsant i cava Freixenet Vintage.
El Sr President de l’entitat va donar la paraula al Senador Jordi Miquel Sendra Vallve que, com a convidat d’honor, va fer entrega del diploma acreditatiu com a cloenda a l’acte