Celebracions
GALA D'ENTREGA DELS GUARDONS 2015 DELS GOURMETS DE TARRAGONA
26-01-2016
- Tarragona
- Francisco Torralba Lopez
El passat divendres 22 de gener es va celebrar, el sopar i festa de lliurament del desè vuitens Trofeus Gastronia corresponents a les visites que van celebrar durant el passat 2015. Una copa de cava donava la benvinguda als socis, esposes, premsa, amics i representants dels restaurants guardonats al marc 5 estrelles de l'hotel Gran Palas de la Pineda
L'acte va començar amb el lliurament de guardons , creacions del nostre artista i joier Joan Blázquez. Van quedar així: Premi Bacus al millor vi: Celler Vega Aixalà i trufeig Gastronia al restaurant Els Ceps de Vilanova de Prades. Un primer accèssit se'l va emportar el restaurant Tarambana de Salou i un segon el restaurant Sol de Nit de Reus. A continuació, el president dels Gourmets, Sr. Emili Mateu, agraint la presència dels allí convocats va donar la paraula al Sr. Andreu Suriol, President de la Cambra de Comerç de Tarragona que presidia l'acte i que va ressaltar, una vegada mes, la importància del turisme i de la gastronomia a les nostres comarques. En nom dels premiats el Sr. Guiu va dir unes emocionades paraules content per aquest reconeixement a tota una tasca envers les muntanyes de Prades i voltants.
Un film anava projectant les imatges de les diferents trobades i actes celebrats durant l'any alhora que van gaudir de les excel•lències culinàries amb les quals el Grup Palas els va obsequiar.Un detall per les dones assistents, còpia de la película i el tradicional obsequi de Blazquez van posar fi a una nit històrica