Celebracions

Gourmets al soldenit

Els Gourmets de Tarragona al restaurant Soldenit

24-02-2015
- Tarragona
- francisco torralba
L’Associació de Gourmets de Tarragona va visitar al restaurant Sol de Nit de Reus . Situat a una casa règia del 1700, catalogada com a edifici d’interès dins del casc antic de la ciutat, aquest local es un espai únic dividit en diverses zones que predisposen a una privatització dels diferents menjadors per fer possible qualsevol esdeveniment tematizat recordant essències d'aquells clubs del segle passat. Desprès de celebrar la assemblea anual de l'associació. el convidat d' honor ,el Sr. Sots delegat de Defensa, Capità de navio Joaquín Ballesteros els va parlar de les seves experiències viscudes ,entre les que va destacar la seva destinació a Mala sia i el fet de haver sigut Ajudant de la Casa real. Van gaudir d'un excel•lent menú degustació: Uns aperitius in crescendo a base de tartar de gamba amb alvocat, caneló de salmó i mascaporne amb vinagreta de mango i "capuxino de llenties ". Un primer plat de suprema de llobarro amb carxofa confitada i crema suau de romesco i un segon de melós de vedella amb parmentier trufat, reducció de vi del Priorat i rúcula. Un sorbet de pera donava pas a un sorprenent postre "fantasia de menjar blanc" . Un bon sopar , molt cuidat i de servei excel.lent, molt bé puntuat pel conjunt de socis assistents.