Política

municipal

pacte de govern

C's de Palafolls fa el pas i entra al govern del PSC i ICV-EUiA

L'únic regidor de Ciutadans de Palafolls, Martí Victòria, entrarà finalment al govern del PSC i ICV-EUiA. Després de mesos de negociacions entre la formació taronja, els socialistes i ICV-EUiA, avui està previst que l'alcalde, el socialista Valentí Agustí, ho anunciï durant el ple. Segons va explicar ahir l'alcalde, Victòria assumirà l'àrea de Serveis Públics i formarà part de la junta de govern en substitució del regidor cap de l'àrea de Territori, Josep Rueda. “Fa molt temps que en parlem, amb el regidor tenim una bona relació personal i estic convençut que farà una bona feina dins el govern”, va assenyalar Valentí Agustí, que assegura que l'acord es pren “sense cap condició política prèvia”. L'edil mantindrà el règim de retribucions per assistències i no agafarà cap dedicació. L'alcalde considera que és el resultat “natural” d'un procés que va començar poc després de les eleccions municipals.

Per la seva banda, l'edil de Ciutadans es mostra “il·lusionat” amb la nova etapa i precisa que el seu principal objectiu és “treballar pel poble”. “L'àrea de Serveis Públics em permetrà participar en la resolució de problemes importants que s'arrosseguen a Palafolls, com ara la il·luminació o l'aigua”, comenta. Martí Victòria reconeix que l'acord no ha estat fàcil “i els molts mesos de negociacions ho certifiquen”. “Els termes amb què se signa el pacte són clars i sóc conscient que hi haurà pressió per veure com ho faig, però no m'espanta”, assenyala. Ciutadans s'estrena com a formació de govern al Maresme, on té disset regidors, representació en vuit ajuntaments i dos representants al Consell Comarcal del Maresme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia