Política

Municipal

ERC de Manlleu defensa haver assolit un 80% dels reptes

L’alcalde remarca que s’ha capgirat una època molt difícil

Al davant hi ha millores socials i d’equipaments

ERC Manlleu, partit que va guanyar les eleccions municipals del 2015 i que governa amb el suport de MES, el PSC i la regidora no adscrita Maite Gallifa, va passar comptes de la feina feta a mig mandat davant d’una cinquantena de ciutadans i militants. L’alcalde, Àlex Garrido, va recordar que es va assumir el govern de Manlleu “en una època molt complicada i l’objectiu era fer el tomb, i ho hem aconseguit per exemple amb l’atur, que ha passat del 21% al 15% actual”. Des de l’alcaldia es van repassar diversos objectius assolits pel que fa a equipaments i infraestructures, com són la rotonda del passeig de Sant Joan, la reactivació de les obres del Teatre Centre o l’estrena de la nova biblioteca: “Algú deia que no calia una biblioteca nova, i en un any tenim deu vegades més d’usuaris”, va indicar Garrido. En l’explicació, el govern també va fer referència a aspectes que cal millorar, com per exemple la manca d’habitatge: “Estem insistint perquè des del món local puguem gestionar els habitatges socials per a joves, gent gran i persones amb necessitats especials. També perquè els bancs ens cedeixin els molt pisos buits que tenen del tot descuidats a Manlleu”, va dir Garrido, que va assegurar que a mig mandat “hem assolit un 80% dels projectes que volíem fer”.

La regidora Marta Alsina va desgranar la situació econòmica i financera, que va qualificar com a “equilibrada i dins dels límits sostenibles”.

Prioritats del futur

Entre les prioritats a treballar en el segon tram de mandat hi ha el POUM i l’educació: “És l’eina amb el potencial transformador de la societat”, va dir Alsina. Pel que fa als equipaments, l’emplaçament de l’escola de música, una tercera pista poliesportiva i mes lligam amb la UVic són els objectius.

LA FRASE

No tot han sigut flors i violes. Hi ha temes calents i hem de treballar per buscar-hi una solució
Àlex Garrido
Alcalde de manlleu


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia