Política

Maillo avisa que les institucions de l’Estat estan “preparades per defensar la legalitat amb fermesa”

El coordinador general del PP reitera que no se celebrarà el referèndum de l’1-O a Catalunya

El coordinador general del Partit Popular (PP), Fernando Martínez-Maillo, ha assegurat aquest dissabte que les institucions de l’Estat estan “preparades per defensar la legalitat, la igualtat i la sobirania nacional”, amb “moderació” però també “des de la més absoluta de les fermeses”, i que “ara com ara i demà també a Catalunya no hi haurà un referèndum il·legal que trenqui Espanya”. Maillo ha fet aquestes declaracions avui en una trobada amb els mitjans al parc del Palmeral d’Alacant.

En l’acte, ha estat acompanyat per la presidenta del PP del País Valencià, Isabel Bonig, així com del secretari general del PP a Alacant, Alejandro Dolón, i diversos diputats i senadors populars.  

Respecte al referèndum de l’1 d’octubre, Maillo ha advertit que el “desafiament independentista” de Catalunya està ple de “il·legalitats” i d’una “permanent provocació”. Una provocació en la qual, com ha afirmat, el PP i el govern espanyol no hi cauran.

En qualsevol cas, ha subratllat que aquest desafiament no és contra l’executiu espanyol, el president Mariano Rajoy o el Partit Popular, sinó “contra tots i cada un dels espanyols”.

Per això, el coordinador del PP ha insistit que defensaran els seus postulats i que la Constitució “no es pot destrossar com alguns plantegen de manera unilateral a través d’un referèndum il·legal”, a més de reiterar que el govern i Rajoy estan “preparats” perquè no se celebri el referèndum independentista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia