Política

Setge al procés sobiranista

Iceta lamenta que es reclamin explicacions als alcaldes del PSC “per complir amb la llei” l’1-O

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha lamentat aquest dissabte que es reclamin explicacions als alcaldes socialistes de Catalunya “per complir amb la llei” l’1-O. “Fins a on hem arribat. El que compleix la llei és qui ha de donar explicacions?”, s’ha preguntat Iceta en un nou vídeo a la militància a la web acordicanvi.cat.

El primer secretari del PSC ha demanat que es faci costat “als nostres alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores que senzillament estan demanant que se’ls deixi complir la llei”. Paral·lelament, Iceta ha avisat que “el temps posarà tothom al lloc que li correspon”.

En el missatge -d’una durada d’un minut i 35 segons- el primer secretari del PSC ha tornar a criticar el Govern per voler que la “il·legalitat del referèndum” recaigui sobre alcaldes i consistoris. “Nosaltres seguirem treballant per buscar una solució i la forma que els catalans puguem votar de veritat, amb garanties i amb totes les de la llei”, ha conclòs Iceta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia