Política

Hongria respectarà “la voluntat de la gent” en el referèndum de l’1-O

El setmanari ’Político’ es fa ressò de les declaracions del portaveu del govern hongarès, Zoltán Kovács, respecte de la consulta a Catalunya

No precisa, però, si el seu país reconeixeria una Catalunya independent

El prestigiós periòdic Politico es fa ressò aquest dilluns en la seva edició europea de les declaracions sobre Catalunya del portaveu del govern d’Hongria, Zoltán Kovács, que ha afirmat que el seu govern “respectarà la voluntat de la gent” en el referèndum de l’1-O.

Durant una roda de premsa celebrada aquest mateix dilluns a Brussel·les, Kovács ha respost una pregunta sobre quina és la posició d’Hongria en relació a la consulta. “És un afer intern dels espanyols i els catalans i ha de ser la seva decisió, tots hem de respectar la voluntat de la gent, es diu democràcia”, ha dit, segons recull Politico “La voluntat del poble és sempre el que importa”, subratlla el portaveu.

Amb tot, no ha afirmat ni negat si el seu país reconeixeria una Catalunya independent com a resultat de la victòria del Sí en la votació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia