Política

L'altra cara de l'1-O

Amor a prova de política

Un regidor del PP de Terrassa i la seva companya, independentista i d’esquerres, desmenteixen el tòpic que el debat independentista trenca relacions

L’Aleix i la Glòria fan una crida a mantenir la “calma” passi el que passi diumenge

Un vídeo penjat a les xarxes socials per una parella de Terrassa desmenteix l’argument que el debat sobre la independència a Catalunya divideix les famílies.

L’Àlex és regidor del PP a l’Ajuntament de la ciutat i la Glòria independentista i d’esquerres. Cadascun té la seva idea sobre què passarà el proper diumenge... i no tenen res a veure. Ell assegura que d’acord amb la llei i la Constitució l’1 d’octubre no es pot votar. Ella té claríssim que sí que es votarà, a l’empara de la llei aprovada pel Parlament de Catalunya.

Però on sí que coincideixen és en què es pot “discutir molt” sobre una qüestió però tot i així “entendre’s bé”. És per això que fan una crida a la “calma” de cara a diumenge.

“Que passi el que hagi de passar però que ningú oblidi que som persones i ens devem a la convivència pacífica”, subratllen. “I a vegades, ens estimem”, rematen ben encaramel·lats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia