Política

Municipal

El PSC diu que ERC cedeix a les pressions de la CUP al Montsià

El socialista Francesc Miró rebutja les acusacions de “deslleialtat”

El president del Consell Comarcal del Montsià, Francesc Miró (PSC), va censurar ahir la decisió del grup d’ERC de trencar el pacte de govern, una ruptura que manté que s’ha produït per les pressions de la CUP. “La CUP proposa i ERC disposa. Un mal auguri per al Montsià i per al conjunt del país”, va manifestar Miró.

La CUP no té cap representant al Consell del Montsià i es va limitar a reclamar a través de les xarxes socials el trencament del pacte al Montsià després que el president de l’ens requisés uns cartells del referèndum de l’1 d’octubre.

Des d’ERC l’afer dels cartells va ser el detonant, però ja hi havia falta de confiança amb el president del Consell. Un extrem que Miró va negar ahir rotundament, com també que el grup comarcal hagués rebut cap proposta d’ERC de rellevar Miró per un altre conseller del PSC. “No hi ha hagut cap deslleialtat dels socialistes. Soc president des del juliol i els últims mesos els consellers d’ERC han estat més pel procés que pel dia a dia de les necessitats de la comarca”, va manifestar Miró. Esquerra negocia amb el PDeCAT per presentar una moció de censura al Consell.

D’altra banda, la portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Móra d’Ebre, Cinta Agné, ha reclamat a l’alcalde, Joan Piñol (PDeCAT), el trencament del pacte amb el PP. Una ruptura que l’alcalde ha descartat perquè sosté que no hi ha un pacte formal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia